Viega schept sfeer met kleurconcepten

Viega schept sfeer met kleurconcepten

Viega op ISH 2019: Hal 4.0, stand A44/B44/B46

Frankfurt/Attendorn, 13 maart 2019 – De badkamer krijgt weer kleur. Niet in de stijl van de jaren 80, maar als kleurconcept met goed gedoseerde tinten. Ontdek het kleurenconcept van fabrikant Viega. Die stemt de kleuren van zijn producten voor douche, badkuip en toilet af op elkaar. En biedt een zee van mogelijkheden voor een gezellige atmosfeer in uw badkamer.

In de jaren tachtig riep elke badkamer dezelfde sfeer op: kleur en nog eens kleur. Daarna volgde een zekere gereserveerdheid. Niet meteen ingegeven door een minimalistische vormgeving. Maar om stijl- en ontwerpkwaliteiten in de verf te zetten. Nu is kleur in de badkamer weer helemaal terug. Maar met een andere aanpak. De tinten wit, grijs en zwart voeren de boventoon. Terwijl het rijke kleurenpallet van de sanitaire producten u toelaat de badkamersfeer volledig naar uw hand te zetten. Het resultaat? Een eigentijdse look die perfect past binnen een modern interieurdesign.

Kleurenarrangementen met uitgelezen producten
De vraag naar aankledingen in passende kleuren en zelfbewuste vormgeving die het individu centraal zetten, is groot. De aandacht voor kleuren in het Viega-assortiment maken stijlvolle interpretaties mogelijk

We stellen u dan ook graag enkele inspiratieproducten met passende kleuren voor: de nieuwe douchegoot Advantix Cleviva, de nieuwe toiletbedieningsplaten van de assortimenten Visign for More en Visign for Style. En de badkuipuitrusting Visign uit de series Multiplex Trio, Multiplex en Tempoplex. Bijkomende troef van de Multiplex Trio: die uitrusting voert het water elegant naar de badkuiprand waardoor de visueel storende uitloop van de armatuur overbodig wordt.

Dankzij onze standaardkleuren koper, goud, champagne, antraciet en roestvrij staal ligt de weg open voor al uw badkamerconcepten. Op zoek naar uw favoriete kleur? Ontdek ons uitgebreide aanbod van speciale kleuren.

Eén overheersende kleurtint in uw badkamer of een harmonische combinatie van meerdere kleuren? Dat bepaalt alleen u. Wel zeker is dat behalve uw badkamerinrichting ook uw kleurkeuze het overkoepelende concept volgt. Populair op dit moment: lifestylebadkamers die een feel good sfeer uitademen.


Voor veilige en zuinige installaties
Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd en een productgamma van meer dan 17.000 technische bouwoplossingen staat Viega alom bekend als toonaangevend bedenker van innovatieve oplossingen op het vlak van HVAC en sanitair. Die reputatie zal worden bevestigd door de nieuwigheden die de producent zal voorstellen op de vakbeurs ISH 2019. Consultants, professionals uit de sector en gespecialiseerde groothandelaars kiezen voor de producten en oplossingen van Viega omwille van hun praktische nut en de extra dienstverlening die Viega aanbiedt.

Voor meer info
Jo Devos
I jo.devos@viega.be I 02 551 55 15
Beatrijs Woute
rs I beatrijs@rca.be I 0496 32 64 36