Visign-bedieningsplaten: individueel design voor individuele badkamers

Visign-bedieningsplaten: individueel design voor individuele badkamers

Viega op ISH 2019: Hal 4.0, stand A44/B44/B46

Frankfurt/Attendorn, 12 maart 2019 – Uw juiste ontwerp en techniek selecteren in een veelheid aan trends. Dat is de uitdaging. Hoe tovert u uw badkamer om in uw hoogstpersoonlijke feel goodplek? De Viega-bedieningsplaten uit het omvangrijke assortiment Visign bieden u de antwoorden. Ze combineren de perfecte vorm en functie en voldoen zo aan de hoogste eisen in elke badkamer.

Badkamers zijn net zo veelzijdig als hun gebruikers. Daarom biedt Viega met de series Visign for More en Visign for Style een uitgebreid aanbod aan bedieningsplaten. De keuze voor de perfecte bedieningsplaats is altijd een kwestie van smaak en heeft minder te maken met de gebruikte techniek. Bevindt zich achter uw muur een Prevista-toiletvoorwandelement van Viega? Dan combineert u alle Visign-bedieningsplaten naar hartenlust met de achterliggende spoelreservoirs. En dat ongeacht de toepassing.

Meer dan 50 standaard leverbare ontwerpvarianten in de sprekendste materiaalsamenstellingen en extra speciale kleuren: dankzij die ingrediënten geven de Visign-bedieningsplaten uw moderne leefomgeving een persoonlijke touch. Een bescheiden aankleding in passende kleuren, natuurlijke trend vergezeld van warme kleuren en zachtmoedige materialen of een opvallend glossy stijl met heldere contrasten: Visign-bedieningsplaten bieden voor ieder wat wils.

Story image

 

Moderne ledtechniek en inbouw in tegelvlak
Design herbergt vele facetten. Een ervan is het thema ‘licht’. De bedieningsplaten Visign for More 202 en Visign for More 205 Sensitive zijn standaard uitgerust met moderne ledtechniek. Die fungeert als sfeer- of oriënteringsverlichting. Varianten Visign for More 201 en Visign for More 204 zijn dan weer verkrijgbaar met optioneel verlicht inbouwkader. Ze beklemtonen vakkundig het ontwerp en zijn een meerwaarde voor uw badkamerinrichting.

Gaat u voor een watermerk? Dan kiest u voor een inbouwplaat in het tegelvlak. Die wordt naadloos in de wand gevoegd en vormt een mooi aansluitend glad oppervlak met de rest van de wand.

Een schone zaak
Voor de Visign-bedieningsplaten hechten we bij Viega veel belang aan een gemakkelijke reiniging met materialen zoals glas of RVS. Met de Visign for More 205 Sensitive en Visign for Style 25 Sensitive bieden we twee touch free varianten. Die werken alleen als u uw hand vanop korte afstand voor de gewenste spoelfunctie houdt. Het resultaat? Kiemen en bacteriën krijgen minder kans.

Ook de speciale inwerpschacht voor reinigingsblokjes geeft de dagelijkse hygiëne een boost. Zo blijft het keramische gedeelte ook zonder onaantrekkelijke toiletblokjes proper en fris. En dat bij elke spoelbeurt.

Viega werkt samen met ARTEFAKT design (Darmstadt, Duitsland) voor de ontwikkeling van het assortiment bedieningsplaten. Voor de Visign-reeks haalden de ontwerpers de mosterd bij wereldwijde trends. Zo krijgen badkamerconcepten met toilet en urinoir een nieuwe interpretatie.


Voor veilige en zuinige installaties
Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd en een productgamma van meer dan 17.000 technische bouwoplossingen staat Viega alom bekend als toonaangevend bedenker van innovatieve oplossingen op het vlak van HVAC en sanitair. Die reputatie zal worden bevestigd door de nieuwigheden die de producent zal voorstellen op de vakbeurs ISH 2019. Consultants, professionals uit de sector en gespecialiseerde groothandelaars kiezen voor de producten en oplossingen van Viega omwille van hun praktische nut en de extra dienstverlening die Viega aanbiedt.

Voor meer info
Jo Devos
I jo.devos@viega.be I 02 551 55 15
Beatrijs Woute
rs I beatrijs@rca.be I 0496 32 64 36